La importància de conèixer els teus cicles i respectar-los

Quan una dona em diu: he començat a meditar cada matí mitja hora, o m’estic aixecant cada dia a les 6 per anar a ioga, o bé, he decidit que aniré dos cops a la setmana al gimnàs, sé que és molt probable que això que ara m’explica amb tant d’orgull, es converteixi en una font de frustració en tan sols un parell de setmanes…

Així és com comença un article que varem publicar a la plataforma Sanamente.net precisament el dia 8 de març de 2018.

Et convidem a que cliquis a aquest enllaç (o bé a les imatges) per a que puguis anar directament a aquest article tant bonic i inspirador.

Vanessa Barros, Psicòloga, Psicoterapeuta, Moon Mother i Renaixedora, especialitzada en feminitat, autoestima i processos de separació.

Condueix el taller “Sóc dona, sóc cíclica” i l’espai “El cercle que fa un milió“, a Matriusques.

Pots conèixer-la més a fons a l’entrevista que li vam fer l’estiu del 2019.

Ha escrit els següents articles:

Autoestima i cicle menstrual

La saviesa dels cicles

Et sents sola? Et falta una tribu.

Històries de transformació: Baixa autoestima

I també pots trobar la seva col·lecció de posts amb el hastag #saviesacicles al nostre perfil de Instagram i als Stories destacats.

Si vols investigar més en el teu propi cicle, demana’ns una “inscripció de reserva” per al proper taller de “Sóc dona, sóc cíclica” i t’avisarem quan el programem.

T’animem a deixar el teu comentari sobre aquest tema o qualsevol altre aquí a sota o a les xarxes socials.

A Matriusques estem especialitzades en acompanyar processos vitals i d’empoderament femení, on acompanyem a les dones que acudeixen a nosaltres en el seu camí de creixement personal cap a l’acceptació i reconnexió amb elles mateixes.

Si vols que t’acompanyem en el teu procés, demana’ns una entrevista gratuïta i valorarem conjuntament l’acompanyament que s’adapta millor a les teves necessitats.