CRISTINA SALVIA FARRÉ protegeix les dades personals segons el que s’estableix en el nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/679.

Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per a gestionar la nostra relació comercial i poder informar-lo sobre els productes i/o serveis que prestem. Les dades es conservaran fins que se sol·liciti la supressió a la següent adreça: info@matriusques.com. I també pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

CRISTINA SALVIA FARRÉ està legitimada per a tractar les seves dades pel consentiment que ens atorga en la present comunicació.Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

A Matriusques utilitzarem les dades que ens aportis per a contactar-te per correu directe, enviar-te informació sobre les nostres activitats, propostes, solucions, etc… a través de llistes de correu electrònic segmentades o per a llançar anuncis publicitaris en xarxes socials o en Google.

Per a exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, s’ha de dirigir per escrit a info@matriusques.com

Enllaços:

L’empresa no assumeix cap responsabilitat sobre el contingut, informació o serveis que puguin oferir els enllaços que es presenten en el nostre lloc web, i que tenen caràcter merament informatiu.

Legislació aplicable:

La present Web es regeix per la legislació espanyola.